TITANIC MARDAN PALACE

Antalya, Turcia
Kundu Mah. Yaşar Sobutay Bulvarı No;450/1, 07112 Aksu Antalya, 07110 Lara
Localizare
Hotelul Titanic Mardan Palace 5* se afla in Lara, la 15 km distanta fata e aeroportul Antalya. Hotelul este amplasat pe plaja cu nisip fin, a fost deschis in anul 2009, fiind complet renovat in anul 2019.

Cazare
Hotelul dispune de un total de 543 de camere localizate in cladirea principala sau in anexele care se afla langa.

Premium room-camerele premium au o suprafata de 42-48 metri patrati, sunt localizate in cladirea principala si dispun de: un pat matrimonial sau 2 paturi twin, baie cu cada sau dus, birou, televizor LCD Smart, mini bar, seif, aer conditionat, uscator de par,fierbator, telefon, halat si papuci de baie, telefon. Capacitatea maxima a camerei este de: 3 adulti/2 adulti cu 2 copii/ 1 adult cu 3 copii. Doua camere de acest tip sunt pentru persoanele cu handicap.
 
Premium room pool side/ sea view-camerele premium au o suprafata de 42-48 metri patrati, sunt localizate in cladirea principala si dispun de: un pat matrimonial sau 2 paturi twin, baie cu cada sau dus, birou, televizor LCD Smart, mini bar, seif, aer conditionat, uscator de par,fierbator, telefon, halat si papuci de baie, telefon. Capacitatea maxima a camerei este de: 3 adulti/2 adulti cu 2 copii/ 1 adult cu 3 copii. Vederea camerelor poate fii partial la piscina sau partial la mare. Doua camere de acest tip sunt pentru persoanele cu handicap.

Deluxe room- camerele deluxe au o suprafata de 61 metri patrati, sunt localizate in cladirea principala si dispun de: un pat matrimonial, baie in stil turcesc cu dus si jacuzzi, birou, televizor LCD Smart, mini bar, seif, aer conditionat, uscator de par,fierbator, telefon, halat si papuci de baie, telefon. Capacitatea maxima a camerei este de: 3 adulti/2 adulti cu 2 copii/ 1 adult cu 3 copii. Vederea camerelor poate fi la pamant, partial la piscina sau partial la mare.

Family room- camerele family au o suprafata de 55-60 metri patrati, sunt localizate in cladirea principala, au 2 dormitoare separate printr-o usa si dispun de: un pat matrimonial intr-o camera, 2 paturi twin in cea de-a doua camera, baie cu dus sau cada, birou, televizor LCD Smart, mini bar, seif, aer conditionat, uscator de par,fierbator, telefon, halat si papuci de baie, telefon. Capacitatea maxima a camerei este de: 2 adulti/3 copii/ 3 adulti cu 2 copii/ 1 adult cu 3 copii/ 4 adulti cu 1 copil. Vederea camerelor poate fi la pamant, la piscina sau la mare.

Premium family room- camerele premium family au o suprafata de 70 metri patrati, sunt localizate in cladirea principala, au 2 dormitoare separate printr-o usa si dispun de: un pat matrimonial intr-o camera, 2 paturi twin in cea de-a doua camera, 2 bai cu dus sau cada, birou, televizor LCD Smart, mini bar, seif, aer conditionat, uscator de par,fierbator, telefon, halat si papuci de baie, telefon. Capacitatea maxima a camerei este de: 2 adulti/3 copii/ 3 adulti cu 2 copii/ 1 adult cu 3 copii/ 4 adulti cu 1 copil. Vederea camerelor poate fi la pamant, la piscina sau la mare.

Pool dublex suite-camerele pool dublex suite au o suprafata de 90 metri patrati, sunt localizate in cladirea principala, au 2 dormitoare (unul la etaj cu un pat single mare si baie proprie cu dus sau cada, unul la parter cu 2 paturi single si baie cu dus sau cada ), birou, televizor LCD Smart, mini bar, seif, aer conditionat, uscator de par,fierbator, telefon, halat si papuci de baie, telefon. Capacitatea maxima a camerei este de: 2 adulti/3 copii/ 3 adulti cu 3 copii/ 1 adult cu 3 copii/ 4 adulti cu 2 copii/ 1 adult cu 3 copiil. Acest tip de camera dispune si de o terasa cu o suprafata de 22 metri patrati cu sezlonguri si acces direct la piscina.

Premium pool dublex suite-camerele premium dublex suite au o suprafata de 110 metri patrati, sunt localizate in cladirea principala, au 2 dormitoare (unul la etaj cu un pat single mare si baie proprie cu dus sau cada, unul la partener cu 2 paturi single si baie cu dus sau cada ), birou, televizor LCD Smart, mini bar, seif, aer conditionat, uscator de par,fierbator, telefon, halat si papuci de baie, telefon. Capacitatea maxima a camerei este de: 2 adulti/3 copii/ 3 adulti cu 3 copii/ 1 adult cu 3 copii/ 4 adulti cu 2 copii/ 1 adult cu 3 copii/ 5 adulti cu 1 copil. Acest tip de camera dispune si de o terasa cu o suprafata de 22 metri patrati cu sezlonguri si acces direct la piscina.

Grand dublex suite- camerele grand dublex suite au o suprafata de 145 metri patrati, sunt localizate in cladirea principala la etajul 5, au 2 dormitoare (unul la etaj cu un pat single mare si baie proprie cu jacuzzi, unul la partener cu 2 paturi single si baie cu dus sau cada ), birou, televizor LCD Smart, mini bar, seif, aer conditionat, uscator de par,fierbator, telefon, halat si papuci de baie, telefon. Capacitatea maxima a camerei este de: 2 adulti/3 copii/ 3 adulti cu 3 copii/ 1 adult cu 3 copii/ 4 adulti cu 2 copii/ 1 adult cu 3 copii/ 5 adulti cu 1 copil.

Royal dublex suite- camerele royal dublex suite au o suprafata de 145 metri patrati, sunt localizate in cladirea principala la etajul 5, au 2 dormitoare (unul la etaj cu un pat single mare si baie proprie cu jacuzzi, unul la partener cu 2 paturi single si baie cu dus sau cada ), birou, televizor LCD Smart, mini bar, seif, aer conditionat, uscator de par,fierbator, telefon, halat si papuci de baie, telefon. Capacitatea maxima a camerei este de: 2 adulti/3 copii/ 3 adulti cu 3 copii/ 1 adult cu 3 copii/ 4 adulti cu 2 copii/ 1 adult cu 3 copii/ 5 adulti cu 1 copil. Aceste camere au vede la piscina sau la mare.

Lake house- camerele lake house au o suprafata de 170 metri patrati, sunt localizate langa cladirea principala, au 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial si baie in stil turcesc si jacuzzi si unulr cu 2 paturi single si acelasi tip de baie ), 2 zone de relaxare si un spatiu pentru luat masa, birou, televizor LCD Smart, mini bar, seif, aer conditionat, uscator de par,fierbator, telefon, halat si papuci de baie, telefon. Capacitatea maxima a camerei este de: 2 adulti/3 copii/ 3 adulti cu 3 copii/ 1 adult cu 3 copii/ 4 adulti cu 2 copii/ 1 adult cu 3 copii/ 5 adulti cu 2 copii. Aceste camere au iesire la piscina privata.

Presidential suite- camerele presidential suite au o suprafata de 220 metri patrati, sunt localizate in cladirea principala, au 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial si baie in stil turcesc si jacuzzi si unulr cu 2 paturi single si acelasi tip de baie ), 2 zone de relaxare si un spatiu pentru luat masa, birou, televizor LCD Smart, mini bar, seif, aer conditionat, uscator de par,fierbator, telefon, halat si papuci de baie, telefon si majordom.Capacitatea maxima a camerei este de: 2 adulti/3 copii/ 3 adulti cu 3 copii/ 1 adult cu 3 copii/ 4 adulti cu 2 copii/ 1 adult cu 3 copii/ 5 adulti cu 2 copii. Aceste camere au vedere la mare si la piscina, dispun de o terasa exterioara cu jacuzzi si sezlonguri.

King suite- camerele king suite au o suprafata de 600 metri patrati, sunt localizate in cladirea principala la etajul 8, au 2 dormitoare cu 2 bai, una dintre bai are sauna, o zona de relaxare (living) si un spatiu pentru luat masa, bucatarie complet echipata, cinema intr-o camera,birou, televizor LCD Smart, mini bar, seif, aer conditionat, uscator de par,fierbator, telefon, halat si papuci de baie, telefon si majordom.Capacitatea maxima a camerei este de: 2 adulti/3 copii/ 3 adulti cu 3 copii/ 1 adult cu 3 copii/ 4 adulti cu 2 copii/ 1 adult cu 3 copii/ 5 adulti cu 2 copii. Aceste camere au vedere la mare, piscina sau padure, dispun de o terasa exterioara privata cu piscina.

Servicii
Golden Inclusive

  -Bosphorus restaurant este situat la un etaj inferior zonei de lobby si are specific din bucatariile est si vestestice creand o fuziune perfecta. Aici se pot servi micul dejun (in intervalul orar 07:00-11:00 ), pranzul (in intervalul orar 12:30-14:30) si cina (in intervalul orar 19:00-21:30)

-Twenty four restaurant este un restaurant cu specifc a la carte si este deschis 24 de ore din 24 de ore si este inclus in golden inclusive concept insa in timpul iernii este inchis.

 -Beef grill club este un restaurant a la carte specilizat in carne si pregatirea acesteia cuprinzand si un meniu cu vinuri care se potivesc oricarui tip de carne dorita. Acest restaurant este deschis in intrevalul orar 19:00-21:30 vara si iarna in intrevalul orar 18:30-21:00 si se aplica o taxa de 40 de euro de persoana iar copii sub varsta de 6 ani au accesul gratuit iar copii intre varsta de 7-12 ani au reducere 50%. Este necesara rezervare.

-Aquamarine fish restaurant este un restaurant a la carte specilizat in pregatirea pestelui si are un design unic deoarece este inconjurat de acvarii plin de pesti. Acest restaurant este deschis in intrevalul orar 19:00-21:30 vara si iarna in intrevalul orar 18:30-21:00 si se aplica o taxa de 20 de euro de persoana iar copii sub varsta de 6 ani au accesul gratuit iar copii intre varsta de 7-12 ani au reducere 50%. Este necesara rezervare.

 -Hasir a la carte restaurant este un restaurant a la carte cu influiente din bucataria turceasca, central asiatica si cu accente balcane. Acest restaurant este deschis in intrevalul orar 19:00-21:30 vara iar iarna este inchis. Este un restaurant cu plata de 20 euro de persoana iar copii sub varsta de 6 ani au accesul gratuit iar copii intre varsta de 7-12 ani au reducere 50%. Este necesara rezervare.

 -Asian restaurat Teppanyaki este un restaurant a la carte specilizat in pregatirea preparatelor cu specific asiatic. Acest restaurant este deschis in intrevalul orar 19:00-21:30 vara iar pe timpul iernii este inchis. Este un restaurant cu plata de 20 euro de persoana iar copii sub varsta de 6 ani au accesul gratuit iar copii intre varsta de 7-12 ani au reducere 50%. Este necesara rezervare.

-Silk Road Indian Restaurant este un restaurant a la carte specilizat in pregatirea preparatelor cu specific indian. Acest restaurant este deschis in intrevalul orar 19:00-21:30 vara iar pe timpul iernii este inchis. Este un restaurant cu plata de 15 euro de persoana iar copii sub varsta de 6 ani au accesul gratuit iar copii intre varsta de 7-12 ani au reducere 50%. Este necesara rezervare.

-Da Vinci italian a la carte restaurant este un restaurant a la carte specilizat in pregatirea preparatelor cu specific italian (paste preparate prospat si pizza) si este inclus in golden inclusive concept.Acest restaurant este deschis in intrevalul orar 19:00-21:30 vara si iarna in intrevalul orar 18:30-21:00 si se aplica o taxa de 15 euro de persoana iar copii sub varsta de 6 ani au accesul gratuit iar copii intre varsta de 7-12 ani au reducere 50%. Este necesara rezervare.

-Dolmahbace patisserie este o patiserie situata in proximitatea zonei de lobby si este deschis in intrevalul orar 10:00-22:00 vara si iarna in intrevalul orar 10:00-22:00 .

-Fruit buffet este deschis zilnic dimineata si la pranz unde puteti servi zilnic o gustare plina de energie si vitamine si este deschis in intrevalul orar 12:00-18:00 vara si iarna se regaseste in incinta Kapalı.

 -Maiden’s Tower Patisserie este o patiserie situata in cladirea Maiden Tower ce reprezinta o replica a cladirii ız Kulesi (Maiden’s Tower) si este localizata langa piscina. Este deschisa in intrevalul orar 16:00-23:00 vara si iarna se regaseste in incinta Kapalı.

-Ice cream bar unde se pot servi inghetata si iaurt inghetat cu diferite topinguri si arome, este deschis in intrevalul orar 10:00-18:00 vara si iarna se regaseste in incinta Kapalı.

 Baruri:

-Pool bar este deschis vara in intrevalul orar 16:00 - 19:00 iar pe timpul iernii este inchis .

-Tower roof bar este localizata in incinta cladirii Maiden’s Tower si este deschis in intrevalul orar 20:00 - 24:00 iar pe timpul iernii este inchis.

-Secret terrace bar aici se poate intra numai pe baza de programare si este un local specializat numai pe evenimente si ocazii seciale. -

-Hurrem lobby bar este localizat in lobby din cladirea Dolmabahçe Palace si este deschis 24 de ore din 24 de ore.

-Mykonos beach club este localizat in centrul plajei private si aici se organizeaza si evenimente cu tematici speciale. Pe timpul verii este deschis in intervalul orar 09:00-19:00 si 22:30-:02:00 si pe timpul iernii este inchis.

-Leonardo bridge pool bars este deschis dimineata si dupa amiaza in intrevalul orar 10:00-18:00 iar in timpul iernii este inchis.

 -Scorpion bar este deschis vara in intervalul orar 09:00 - 18:00 iar pe timpul iernii este inchis .

-Lake houses bar este situat in gradina unde sunt localizate camere de tip lake house si este deschis in intervalul orar 09:00 - 18:00 iar pe timpul iernii este inchis .

-Vitamin bar este deschis vara in intrevalul orar 09:00 - 20:00 iar pe timpul iernii in intervalul orar 09:00 - 20:00 .

 -Indoor pool bar este localizat in incinta piscinei interioare si este deschis zilnic in intrevalul orar 09:00 - 20:00.

-Monkey night club este un club care are o capacitate de 3 etaje si admosfera este intretinuta de un DJ si de lumini spectaculoase. Este deschis vara in intervalul orar 23:00 - 02:00 iar iarna in intervalul orar 23:00-02:00

-Lounge bar este deschis vara in intrevalul orar 16:00 - 24:00 iar pe timpul iernii este deschis in intervalul orar 10:00-24:00.

-Nevizade square bar este un centru unde se organizeaza shouri si petreceri in aer liber si are o capacitate de 500 de persoane, in spatele lui se alfa o piscina si o impresionanta fantana. Este deschis vara in intrevalul orar 21:00 - 23:00 iar in timpul iernii este inchis.

-Wine cellar este o colectie exclusivista de vinuri cu peste 8000 de sortimente de vinuri fine.

Facilitati
Receptie 24h, restaurant stil buffet, restaurante a la carte, snack bar,, baruri, piscina exterioara, piscina interioara, aquapark, centru Spa, sala de fitness, programe activitati sportive, programe speciale pt. copii, plaja cu nisip, concierge, majordom pt. anumite tipuri de camera, facilitati speciale pt. famiile cu copii (halate, papuci, adaptoare pt. toaleta etc.), animatie, baby sitter (cu plata), servicii medicale (cu plata).
Tini Kids Club- club pentru copii cu activitati specifice tuturor categoriilor de varsta pana la max. 12 ani.

Plaja si Piscine
Hotelul dispune de: plaja privata cu nisip, piscina principala exterioara cu o suprafata de 9700 metri patrati, 6 piscine pentru tipurile de camera Lake House, aquapark, piscina interioara incalzita in sezonul rece si piscina exterioara incalzite in sezonul rece.

Sporturi si Activitati
Hotelul dispune de sala de fitness, 2 terenuri de tenis si pune la dispozitia turistilor programe de: aerobic, yoga, meditatie, zumba, tabata, aqua boxing, aqua jumping s.a.

Sporturile nautice precum parasailing, jetski, surfing s.a. sunt contra cost.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion OTP-AYT Day 5 2022 Bucuresti - Antalya; Taxe de aeroport; CATERING (doar apa); Transport Avion AYT-OTP Day 5 2022 Antalya - Bucuresti; Reducere pachet

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Arad catre TITANIC MARDAN PALACE, Antalya, Turcia

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
verifica
3
verifica
4
5
6
verifica
7
verifica
8
verifica
9
verifica
10
verifica
11
12
13
verifica
14
verifica
15
verifica
16
verifica
17
verifica
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30