Sejururi in Seychelles Rezerva aici vacanta ta exotica, zbor inclus
Grupuri organizate
palmtree
Plaja Seychelles
Sejururi si combo
de la
 
1590
loc in DBL/pachet
Grupuri organizate
party
Revelion Seychelles
Sejururi, circuite, croaziere
de la
 
2590
loc in DBL/pachet
Grupuri organizate
boat
Croaziere Seychelles
si Oceanul Indian
de la
 
7190
loc in DBL/23 zile
Grupuri organizate
family
Vacante Seychelles
Toate grupurile organizate
de la
 
1590
loc in DBL/pachet
Exotic beach
Exotic beach

Insulele Seychelles

Insulele Seychelles reprezinta una dintre cele mai exclusiviste destinatii de vacante exotice din lume, imbinand cu brio un climat tropical umed cu plajele cu nisip fin si o vegetatie luxurianta, parca rupte din paradis...

Arhipelagul Seychelles este compus din 115 insule asezate in Oceanul Indian, la 1600 km est de Africa, la nord de Madagascar. Alte tari si regiuni invecinate sunt: Zanzibar (la vest), Mauritius si Reunion (la sud), Maldive (la nord-est).

Cele mai vizitate si importante insule sunt Mahe (care include si capitala Victoria), Praslin si La Digue, toate fiind insule granitice cu peisaje superbe. De asemenea, este important de mentionat Insula Aldabra - un atol coraligen inscris in Patrimoniul UNESCO, unde traiesc 150.000 de testoase gigant si aproximativ 2 milioane de pasari. Majoritatea insulelor din Seychelles sunt de joasa altitudine si nepopulate, reprezentand habitatul ideal pentru o fauna si vegetatie de o frumusete rara.

Temperaturile medii se incadreaza intre 24-32 grade celsius si nu exista sezoane distinct structurate. Ploile totusi sunt calde si nu ar trebui sa iti strice vacanta, chiar daca apar. Apa marii are o temperatura medie multianuala de 29 grade celsius.

Lucruri de facut in Seychelles
Parcul National Vallee de Mai

detalii

Parcul National Vallee de Mai

Parcul Național Vallée de Mai de pe insula Praslin păstrează o pădure preistorică care conține cel puțin 4.000 de exemple de palmier gigant de cocos de mer rar (unic pentru Seychelles), fiind inclus in Patrimoniul UNESCO. O modalitate foarte bună de a explora această pădure primitivă este să vă plimbați de-a lungul traseelor ​​naturale ușor marcate.

Insula Mahe

detalii

Insula Mahe

 

Este cea mai mare insula a arhipelagului, avand peste 157 km2, dar si cea mai populata  (cca 77.000 locuitori, 86% din populatia tarii). Aici se gaseste capitala - Victoria si aeroportul international. Insula este inconjurata cu plaje cu nisip de coral, insa cele mai frumoase plaje se afla in nordul insulei. 

 

 

Parcul National Marin Sainte Anne

detalii

Parcul National Marin Sainte Anne

Acest parc național este situat în apropiere de insula Mahé si cuprinde șase insule, fiind renumit pentru biodiversitatea sa. În plus, parcul oferă o mulțime de oportunități pentru sporturi nautice, cum ar fi caiacul și navigația, snorkelingul sau scufundările în apele cristaline ale parcului, care dezvăluie uimitoarele recife de corali și viața marină. 

Plaja Anse Lazio

detalii

Plaja Anse Lazio

Clasată printre cele mai frumoase plaje din lume, Anse Lazio este situată pe insula Praslin. Înconjurată de vegetație tropicală, această plajă din Seychelles are ape limpezi și formațiuni de granit care oferă un cadru perfect pentru fotografii. Este foarte usor accesibila, iar vegetatia abundenta si culorile senzationale ale apei o pozitioneaza direct in topul preferatelor turistilor care ajung in Seychelles.

Gradina Botanica Nationala Seychelles

detalii

Gradina Botanica Nationala Seychelles

Pentru o experiență relaxantă și educativă, o vizită la Grădina Botanică Națională Seychelles din Victoria, Mahé, este obligatorie. Grădinile se mândresc cu o vastă colecție de plante exotice, inclusiv faimoșii palmieri coco de mer. Vizitatorii se pot plimba prin pădurea luxuriantă, observând specii rare de păsări și broaște țestoase uriașe care locuiesc și ele în grădini.

Atolul Aldabra si testoasele gigant

detalii

Atolul Aldabra si testoasele gigant

Aldabra este al doilea cel mai mare atol de corali din lume și unul dintre cele mai izolate locuri de pe Pământ. Desemnat ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, acest atol rămâne nelocuit, oferind un mediu curat pentru diferite specii, inclusiv broaștele țestoase gigant Aldabra, cea mai mare specie de țestoase din lume. Datorită locației sale izolate, vizitarea Aldabra necesită o anumită planificare și respectarea unor condiții de călătorie în Seychelles.

Insula La Digue

detalii

Insula La Digue

A patra cea mai mare insulă din arhipelag, La Digue, este un refugiu pentru iubitorii de natură și cei care caută o privire la viața tradițională a insulei; bicicletele și oxcarturile sunt moduri populare de transport, oferind astfel o imagine autentică a culturii și stilului de viață din Seychelles. Anse Source d’Argent, una dintre cele mai fotografiate plaje din lume, se află pe La Digue.

Insula Beau Vallon

detalii

Insula Beau Vallon

Situată pe insula Mahé, această plajă este una dintre cele mai cunoscute plaje din insulele Seychelles. Plaja le pune la dispoziția turiștilor numeroase activități și sporturi acvatice, inclusiv snorkeling, scuba diving și windsurfing, ceea ce o face un loc excelent pentru cei care caută aventură.