Cum beneficiezi la maxim de tichetele de vacanta prin TOUR SiM - Agentia de turism

Ce sunt tichetele de vacanta?

Tichetele de vacanta sau voucherele de vacanta - cum sunt ele denumite frecvent - sunt tichete valorice in forma tiparita (tichete/bonuri de hartie) sau in forma electronica (card de vacanta) care se pot utiliza pentru plata serviciilor de CAZARE in Romania.

Ce fel de rezervari pot achita cu tichetele de vacanta?

Poti achita servicii de calatorie care includ minim 1 noapte de cazare la o orice unitate de cazare din Romania clasificata/autorizata conform legii.

Este necesar ca unitatea de cazare pe care doresc sa o rezerv sa accepte tichete de vacanta?

NU este necesar ca unitatea de cazare sa accepte tichete de vacanta, pentru ca tu achiti direct la noi, unitate acreditata de toti cei 3 emitenti de tichete de vacanta din Romania (Edenred, Sodexo, Up), noi decontam tichetele si achitam mai departe prin transfer bancar catre unitatea de cazare.

Cum achit?

Daca ai tichete de vacanta pe card, poti achita prin plata online, chiar la finalul rezervarii pe site.
Daca ai tichete tiparite, acestea trebuie sa ajunga fizic in posesia noastra - fie printr-o vizita la agentia din Pitesti, fie trimise prin curier.

De unde pot obtine tichete de vacanta?

Tichetele de vacanta sunt oferite ca beneficiu extra-salarial de catre unii angajatori privati, dar si bugetarilor din majoritatea domeniilor de activitate.

Pot folosi tichetele de vacanta care sunt pe numele altcuiva?

Tichetele de vacanta sunt nominale, ceea ce inseamna ca rezervarea trebuie sa fie efectuata de persoana titulara si/sau ca persoana titulara trebuie sa fie printre beneficiarii serviciilor rezervate.

Pot vinde/cumpara tichete de vacanta?

Comercializarea de tichete de vacanta este strict interzisa de lege si exista sanctiuni in acest sens. Mai bine mergi cateva nopti in vacanta sa te relaxezi decat sa risti o amenda...

De ce sa soliciti tichete de vacanta angajatorului tau sau de ce sa oferi tichete de vacanta angajatilor tai?

1. Tichetele de vacanta au un regim special de taxare, fiind impozitate doar cu 10% si scutite de la plata celorlalte contributiilor salariale, pana la un anumit plafon.

2. Tichetele de vacanta ajuta la stimularea economiei/turismului din Romania in forme legale (pot fi decontate doar dupa ce au fost incasate - nu pot fi incasate "la negru"; pot fi utilizate doar pentru unitati autorizate/clasificate etc).

Cum procedez in continuare ca sa rezerv o vacanta in Romania?

Intra acum pe https://toursim.ro/romania si alege destinatia dorita, sau trimite-ne solicitarea ta de oferta personalizata prin formularul de pe pagina de contact si te vom contacta in curand!