Vacante in Maldive cu zbor direct Gaseste aici sejurul tau exotic ;)
fondat 2008
>10.000 turisti multumiti
suport 7 zile din 7
plata flexibila
Conditii de calatorie Maldive 2021-2022

in timpul pandemiei COVID-19

Conditii de intrare in Maldive

1. Toti turistii au obligatia de a prezenta la imbarcare dovada completarii formularului electronic de pe https://imuga.immigration.gov.mv/, atat la tur, cat si la returul din Maldive.

2. Turistii romani care au implinit varsta de 1 an trebuie sa prezinte la imbarcarea catre Maldive un rezultat negativ in engleza al unui test molecular PCR COVID-19 prelevat de o unitate medicala autorizata cu cel mult 96 ore inaintea imbarcarii. Daca turistul calatoreste cu escala si efectueaza un tranzit mai mare de 24 ore in drum spre Maldive, trebuie sa mai efectueze inca un test la reimbarcarea catre Maldive. Atentie la conditiile de tranzitare ale tarii in care se face escala, care pot fi mai stricte! 

3. Toti turistii romani care intra in Maldive au nevoie de pasaport valabil cel putin 6 luni.

4. Sunt permise deplasările dinspre insulele unde au fost depistate cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 către alte insule, cu condiția respectării măsurii de carantină pe insula de destinație.

Conditii de revenire in Romania din Maldive

Republica Maldive se afla in zona galbena.

Poti citi conditiile de intrare in Romania la retur aici.

 

Conditiile de mai sus sunt corecte si verificate la data de 22.10.2021 si au scop informativ, fiind preluate de pe site-urile oficiale MAE - Conditii de calatorie MaldiveMaldive - Conditii calatorie COVID-19 si CNSCBT - Lista state dupa risc epidemiologic. Pentru date actualizate la zi, iti recomandam sa te informezi doar din surse oficiale si sa verifici intotdeauna informatiile primite din mass media si social media.

Insorita destinatie de vacante exotice Maldive, impartita in mai multi atoli in Oceanul Indian, este celebra pentru turismul de relaxare.

Alege si tu un sejur de lux cu zbor direct intr-un resort pe o plaja cu nisip fin!