Vacante in Maldive cu zbor direct Gaseste aici sejurul tau exotic ;)
fondat 2008
>10.000 turisti multumiti
suport 7 zile din 7
plata flexibila

Conditii de calatorie Maldive 2021-2022 in timpul pandemiei COVID-19

Conditii de intrare in Maldive

1. Toti turistii au obligatia de a prezenta la imbarcare dovada completarii formularului electronic de pe https://imuga.immigration.gov.mv/, atat la tur, cat si la returul din Maldive.

2. Turistii romani trebuie sa prezinte la imbarcarea catre Maldive un rezultat negativ in engleza al unui test RT-PCR COVID-19 prelevat de o unitate medicala cu cel mult 72 ore inaintea decolarii primului segment de zbor.

3. Toti turistii romani care intra in Maldive au nevoie de pasaport valabil cel putin 6 luni.

4. Sunt permise deplasările dinspre insulele unde au fost depistate cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 către alte insule, cu condiția respectării măsurii de carantină pe insula de destinație.

Conditii de revenire in Romania din Maldive

Incepand cu 01.02.2022, s-au eliminat listele colorate! Poti citi conditiile de intrare in Romania la retur aici.

Conditiile de mai sus sunt corecte preluate pe 28.02.2022 de pe site-urile oficiale Maldive - Conditii calatorie COVID-19 si CNSCBT - Lista state dupa risc epidemiologic. Pentru date actualizate la zi, iti recomandam sa te informezi doar din surse oficiale si sa verifici intotdeauna informatiile din mass media si social media.

Insorita destinatie de vacante exotice Maldive, impartita in mai multi atoli in Oceanul Indian, este celebra pentru turismul de relaxare.

Alege si tu un sejur de lux cu zbor direct intr-un resort pe o plaja cu nisip fin!