Vacante in Egipt cu avionul Gaseste aici sejurul tau cu mult soare :)
Conditii de calatorie Egipt 2021-2022

in timpul pandemiei COVID-19

Conditii de intrare in Egipt

1. Turistii romani de orice varsta care intra in Egipt trebuie sa completeze inaintea intrarii in tara o declaratie de sanatate, care se poate descarca de aici.

2. Turistii romani cu varsta de peste 6 ani impliniti trebuie sa prezinte la imbarcare/intrarea in Egipt unul dintre urmatoarele documente pe suport hartie in limba engleza si cu cod QR:

a) rezultat negativ al unui test molecular PCR COVID-19 prelevat de o unitate medicala autorizata cu cel mult 72 ore inaintea intrarii in Egipt;

b) certificat de vaccinare impotriva COVID-19 (inclusiv rapel pentru vaccinurile cu 2 doze) finalizat cu cel putin 14 zile inaintea intrarii in Egipt.

3. Turistii romani de orice varsta au nevoie de pasaport valabil cel putin 6 luni la momentul intrarii in Egipt, care sa dispuna de cel putin o fila goala pentru aplicarea vizei. Viza turistica se poate obtine la aeroport, contravaloarea de ~25 USD/pers fiind achitata cash pe loc.

Conditii de revenire in Romania din Egipt

Egipt se afla in zona verde.

Poti citi conditiile de intrare in Romania la retur aici.

 

Conditiile de mai sus sunt corecte si verificate la data de 22.10.2021 si au scop informativ, fiind preluate de pe site-urile oficiale MAE - Conditii de calatorie Egipt, Egipt - obtinere viza si conditii calatorie si CNSCBT - Lista state dupa risc epidemiologic. Pentru date actualizate la zi, iti recomandam sa te informezi doar din surse oficiale si sa verifici intotdeauna informatiile primite din mass media si social media.

Hurghada

Cand spui vacante cu plaja in Egipt, Hurghada este una dintre destinatiile cele mai populare. Indiferent ca doresti un sejur cu relaxare in cuplu ori alaturi de familie si copii, sau ca vrei sa traiesti noi aventuri si experiente inedite, trebuie sa incerci ofertele de vacanta pe care ti le punem la dispozitie. Hurghada este locul unde aventura nu se termina niciodata! Safari in desert, scuba diving, snorkeling, sporturi nautice, plaje cu nisip auriu, ape albastre, excursii in natura sau la situri arheologice incarcate de istorie ce dateaza din antichitate si mult, mult soare - acestea sunt doar o parte dintre atractiile si atuurile litoralului egiptean. Avand iesire la Marea Rosie din Egipt, in sudul Suezului, Hurghada este un clasic al sejururilor All Inclusive, oferind astfel o alternativa demna de luat in seama pentru vacantele in statiunile turcesti, la preturi in general mai accesibile. Hurghada te va intampina cu litoralul acoperit de plaje superbe, hoteluri luxoase si restaurante cu bucatarie orientala, multe cu vedere la mare. Statiunea dispune de aeroportul international propriu, iar zborul Bucuresti-Hurghada dureaza circa 3 ore si jumatate. Alte orase din care poti ajunge cu zbor direct catre Hurghada sunt Baia Mare, Cluj Napoca, Craiova, Iasi, Oradea, Suceava, Targu Mures sau Timisoara. Alege dintre ofertele de vacante in Hurghada pe cea care este cea mai potrivita pentru tine! Vezi recomandarile noastre de sejur in Egipt sau vaneaza ofertele speciale la preturi reduse!

  de la 91924
total 2 adulti 7 nopti, avion inclus