Mugur de Fluier

Craciunul 2019 in Bucovina

 
Transport
Perioada 23.12.2019 - 27.12.2019
LOCATIE RECOMANDATA
De la
 
37940
persoana/sejur

23.12.2019

Sosirea si acomodarea oaspeţilor pe meleagurile Bucovinei, unde noi, gazdele, vă întâmpinăm cu sare şi colac rumenit în rulă, afinată şi ţuică după cum pofteşte fiecare.

Seara, vă aşteptăm cum se cuvine, cu bucate de post sau frupt după cum veţi dori.

24.12.2019

Mic dejun. Program liber pentru vizite la obiectivele turistice din zonă.

Spre seară ne adunăm la masă, în aşteptarea lui Moş Crăciun, şi primim colindători după datina locului.

25.12.2019

Mic dejun. Masa festivă de Craciun cu cei dragi, de la prânz pâna spre seară.Vom servi preparate din porcul tăiat în bătătură la noi, pe lângă alte multe bunătăţi, specifice acestei mari Sărbători a Naşterii Domnului.

Ș dacă tot e sărbătoare e musai să fie voie bună până seara tarziu.

26.12.2019

Mic dejun. Vom avea parte de un atelier interactiv de inițiere în pictură pe sticlă. După amiază, servim masa în aer liber, cu „afumătoare”, ţuică fiartă, vin fiert şi pampuşte. Spre seară, ni se vor alătura vestiții membri ai tarafului bucovinean care ne vor încânta auzul.

27.12.2019

După servirea micului dejun, ne vom lua „rămas-bun” de la oaspeţii noştri pe care îi vom aştepta să revină ori de câte ori vor avea plăcerea.

Tariful este de 1850 lei/pers. adultă/sejur - în camera dublă cu pat matrimonial, 2100 lei/ pers. adultă/sejur- în camera de familie, 2300 lei/pers. adultă/sejur/ în căsuța tradițională

În caz de neprezentare sau anulare, avansul nu este returnabil

Nu se fac rezervări în regim de single. A treia persoana adulta in tripla sau camera de familie: 1500 lei/sejur În camera de familie pot fi cazate familii cu 1 - 3 copii.

- Băuturile tradiționale (afinata, vișinata, fragata, palinca, vinul casei), apa plată și minerală, cafeaua sunt incluse în preț și nelimitate.

- Copiii sub 4 ani cazați în camera dublă împreună cu părinții beneficiaza de cazare + masă gratuit (fără pat suplimentar)

- Copiii cu vârste cuprinse între 4-18 ani plătesc 900 lei/sejur (se asigură pat suplimentar în cameră dublă).

Pensiunea este situată în comuna Vama,judeţul Suceava, str.Doabra nr.8A, într-un cadru natural deosebit de frumos, pe malul pârâului Doabra. Pensiunea dispune de teren în suprafaţă de 2 ha.

Capacitatea de cazare : 4 cam. de familie (permit cazarea a 2- 4 persoane) cu  baie proprie 8 camere cu pat matrimonial şi băi proprii

1 camera tripla

1 căsuță tradițională din lemn rotund (permite cazarea a 2 pers. adulte + 2 copii)

Fiecare cameră are balcon .

Pensiunea este dotată cu salon cu o capacitate de 40 de locuri, bucătărie, foişor cu grătar în aer liber, spaţiu de joacă pentru copii, loc de săniuş, parcare pentru maşini, încălzire centrală, apă caldă permanent, televiziune prin cablu, internet wireless, aer condiționat individual. Salonul este dotat cu aparatură audio profesională.

Meniul casei este compus din mâncăruri şi băuturi naturale tradiţionale bucovinene preparate din produse bio, obținute în gospodărie: produse tradiționale de porc, tochitură cu mămăliguţă, hribi cu smântână, borș țărănesc de hribi, ciorbă rădăuțeană, păstrăv cu smântână, păstrăv afumat, plăcinte ,,poale-n brâu”, cozonaci, papanași cu smântână și dulceață de cireșe amare albe, alivancă, clătite cu dulceţuri sau

brânză de vaci, pampuşte, afinată, fragată etc

Toate mesele se pregatesc dupa tradiția bucovineana - meniu prestabilit. Pe parcursul zilei acces nelimitat la bauturi nealcoolice,fructe,cafea,ceai, prajituri.

* Conditii de plata: 50% din valoarea totala in momentul rezervarii si diferenta de 50% cu 30 zile inainte de inceperea sejurului.

 

Oferta Speciala