Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Cazari in cele mai cunoscute statiuni din Bulgaria
Flight title Flight subtitle
Destinatie
Data plecare
Data intoarcere

Conditii de calatorie Bulgaria 2021-2022 in timpul pandemiei COVID-19

Conditii de intrare in Bulgaria

1. Turistii romani care au implinit varsta de 12 ani trebuie sa prezinte la imbarcarea catre/intrarea in Bulgaria certificatul european digital COVID care atestă una dintre situațiile următoare:

a) vaccinarea completa impotriva COVID de la care au trecut minim 14 zile;

b) vindecarea de COVID-19 (rezultat pozitiv al unui test antigen sau RT-PCR COVID-19 prelevat de o unitate medicala autorizata inaintea intrarii in Bulgaria cu 15-180 zile);

c) rezultat negativ al unui test RT-PCR COVID-19 prelevat de o unitate medicala cu cel mult 72 ore inaintea intrarii in Bulgaria;

d) rezultat negativ al unui test antigen rapid COVID-19 prelevat de o unitate medicala cu cel mult 48 ore inaintea intrarii in Bulgaria.

2. Turistii romani se pot deplasa in orice stat UE cu carte de identitate valabila sau pasaport valabil (obligatoriu pasaport pentru persoanele sub 14 ani sau care nu detin carte de identitate valabila).

Conditii de revenire in Romania din Bulgaria

Bulgaria se afla in zona rosie. Poti citi conditiile de intrare in Romania la retur aici.


Conditiile de mai sus sunt verificate la data de 07.01.2022, fiind preluate de pe site-urile oficiale MAE - Conditii de calatorie BulgariaGuvernul Bulgariei - Conditii calatorie COVID-19 si CNSCBT - Lista state dupa risc epidemiologic. Pentru date actualizate la zi, iti recomandam sa te informezi doar din surse oficiale si sa verifici intotdeauna informatiile primite din mass media si social media.

Cazare litoral Bulgaria
Cazare ski Bulgaria
Borovets Bulgaria
999 de la 27
camera / noapte
Bansko Bulgaria
999 de la 11
camera / noapte
Pamporovo Bulgaria
999 de la 25
camera / noapte