Asigurari de calatorie

medicale si storno

Pleaca fara griji in calatorie prin TOUR SiM - Agentia de turism si Mondial Assistance

Completeaza datele din formularul de mai jos, urmeaza pasii si achita online la final!

Instructiuni completare:

Tipul calatoriei - alegeti "Calatorii multiple" doar daca doriti asigurare medicala de calatorie valabila un an de zile, fara componenta storno*.

Destinatie - tara cea mai indepartata in care calatoriti. Daca ati bifat "Calatorii multiple" la pasul anterior, selectati cea mai indepartata tara in care stiti ca veti calatori pe perioada anului asigurat.

De la - data primei iesiri din Romania incluse in asigurare

Pana la - data ultimei intrari in Romania incluse in asigurare (nu se utilizeaza pentru polita "Calatorii multiple")

Data rezervarii calatoriei - data contractului/facturii initiale emise la rezervarea primului serviciu de calatorie (selectati data de azi daca ati bifat "Calatorii multiple" la primul pas sau daca nu doriti polita storno*).

Obiectul inchiriat/rezervat - daca doriti asigurare medicala de calatorie bifati "No" (bifati "Yes" doar daca doriti exclusiv polita storno*, fara asigurare medicala inclusa).

Numar de persoane - cate persoane asigurate calatoresc, pe fiecare plafon de varsta (se alege varsta la data returului din calatorie).

Cost calatorie - costul in LEI inscris pe contract/facturi, exprimat ca TOTAL pentru persoanele bifate mai sus (puteti introduce 0 daca nu doriti polita storno*).

*Polita storno va asigura in cazul eventualelor penalitati de anulare a calatoriei rezervate. Aceasta se aplica pentru imbolnaviri sau decese ale asiguratilor/rudelor de gradul 1 survenite inaintea plecarii in calatorie, dar si in alte situatii mentionate in conditiile de asigurare. Este obligatoriu sa cititi conditiile de asigurare pe care le veti primi pe adresa de e-mail mentionata in pasii urmatori.